This new home is nestled on a ledge in the woods. Designed by Simmons, it was important to integrate the home into its surroundings and take full advantage of the site on which it sits. It was designed so that every room has a view of the woods below. A grand timber-framed family room adjoins the home above the garage.
Scroll left
  • width:341;;height:512
  • width:500;;height:333
  • width:500;;height:333
  • width:500;;height:333
  • width:333;;height:500
  • width:333;;height:500
  • width:500;;height:333
  • width:333;;height:500
  • width:500;;height:333
  • width:512;;height:341
  • width:512;;height:341
  • width:512;;height:341
  • width:512;;height:341
  • width:341;;height:512
  • width:512;;height:341
  • width:512;;height:341
  • width:341;;height:512
  • width:333;;height:500
  • width:512;;height:341
  • width:512;;height:341
  • width:512;;height:341
  • width:512;;height:341
Scroll right